Bygg


Vi utför totalentreprenader för kompletta byggnadsprojekt för både företag och privatpersoner.

Vi har skickliga snickare, målare, rörmokare, plattsättare & elektriker som jobbar i Tumba, Haninge, Huddinge, Nacka, Tyresö & Stockholm.

Uppdragen består av våningar, vindsvåningar, hotell, butiker, villor och lägenheter.

Vi har nära samarbete med ett flertal bostadsrättsföreningar och arkitekter och ett stort kontaktnät inom branschen. Vi arbetar sedan 8 år tillbaka i förtroende-entreprenad med öppen redovisning.

Ett av uppdragen vi åtar oss är byggserviceuppdrag. Detta är ett typ av arbete där grunden ofta utgörs av upprättade ramavtal, (årsavtal)

Detta är en typ av mindre ombyggnads/-reparationsarbeten. För denna typ av uppdrag har vi i dag en grupp med 5 st erfarna snickare som har en bred kompetens.

För mer information om våra byggserviceuppdrag och om ni är intresserade av att anlita oss för att hjälpa er med byggservice, kontakta oss via telefon eller via mail.

 

Renovering

Vi renoverar och bygger om såväl entréer, trapphus och fasader som Dina lokaler, kontor, receptioner eller andra utrymmen som kan behöva en ansiktslyftning. Vi utför renoveringar i Tumba, Haninge, Huddinge, Nacka, Tyresö & Stockholm.

 

Ombyggnad

Vi utför ombyggnadsarbeten, t. ex. butiker, lägenheter, villor och badrumsrenoveringar . Vi arbetar smidigt och effektivt mitt i den dagliga ruljansen, vårt motto är att orsaka så lite besvär som möjligt. Vi utför ombyggnader i Tumba, Haninge, Huddinge, Nacka, Tyresö & Stockholm.

 

Tillbyggnad

Vi bygger till dina lokaler, när du behöver utöka. Exempel på detta kan vara vindsvåningar, utökade lagerytor m m. Vi utför tillbyggnader i Tumba, Haninge, Huddinge, Nacka, Tyresö & Stockholm.

 

Vårsta Entreprenad AB ställer höga krav på färdigt utfört arbete!